Turun yliopiston kuoro

Kannatusjäsenyys

Haluatko tukea kuoron toimintaa? Liity kannatusjäseneksi! Kannatusjäsenenä saat tietoa kuoron tapahtumista ja projekteista ensimmäisten joukossa, ja olet myös oikeutettu yhteen konserttilippuun/käsiohjelmaan kauden aikana. Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksessa.

Kannatusjäsenen edut:

Uutiskirje

  • Kerromme sinulle tarkemmin kuoron kuulumisista, ja saat tietoa tulevista esiintymisistä ja tapahtumista ensimmäisten joukossa!

Kesä/joulukortti

  • Muistamme sinua henkilökohtaisesti lomien lähestyessä.

Ilmainen käsiohjelma/konserttilippu

  • Kannatusjäsen on oikeutettu yhteen lippuun/käsiohjelmaan kauden aikana. Lipun saa varaamalla sen etukäteen tiedottajalta sähköpostitse liput@yliopistonkuoro.fi. Varaathan lippusi hyvissä ajoin ennen konserttia!
  • Vuosijuhlakeväänä kannatusjäsenet saavat konserttilipun sijaan vuosijuhlajulkaisun, johon on koottu kuoron kuulumisia viimeisimmiltä viideltä vuodelta.

Jäikö kannatusjäsenyydestä kysyttävää? Tiedottaja vastaa kysymyksiin mielellään sähköpostitse tiedottaja@yliopistonkuoro.fi. Kannatusjäsenmaksuun liittyvissä kysymyksissä auttaa taloudenhoitaja taloudenhoitaja@yliopistonkuoro.fi.

Linkki kannatusjäsenlomakkeeseen

Turun yliopiston kuoro ry
Rehtorinpellonkatu 4 B, 2. krs
20500 Turku
Y-tunnus: 1052300-8
sposti: hallitus@yliopistonkuoro.fi