Kutsu yhdistyksen kevätkokoukseen 14.3.2024

Hei kuorolaiset! (in English below)

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen torstaina 14.3.2024 klo 19.30. Pidämme kokouksen harjoitusten päätteeksi AAVA-luentosalissa Arcanumilla. Kevätkokouksessa käsitellään sääntöjen 9. pykälässä mainitut kevätkokoukselle kuuluvat asiat: vuoden 2023 toimintakertomus, tilinpäätös (tuloslaskelma ja tase) ja toiminnantarkastuskertomus sekä päätetään vuoden 2023 toimijoiden vastuuvapaudesta. Lisäksi täydennetään hallitusta yhdellä varajäsenellä ja valitaan matkatyöryhmä valmistelemaan kevään 2025 matkaa Linköpingiin (Nordic Student Singers’ Summit NSSS).

Kokouskutsun liitteinä ovat kokouksen esityslista, vuoden 2023 toimintakertomus, tilinpäätös (tuloslaskelma ja tase) sekä toiminnantarkastuskertomus. Asiakirjat on lähetetty Turun yliopiston kuoron sähköpostilistalle.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenistölle sähköpostitse ja julkaistava kuoron verkkosivuilla viimeistään viikkoa ennen kokousta. Muistattehan, että yhdistyksen kokouksissa äänioikeus on vain jäsenillä, joten muista maksaa kevään jäsenmaksusi, tai ole yhteydessä taloudenhoitajaan.

Turun yliopiston kuoro ry:n hallituksen puolesta
Susanna Suoranta
hallituksen varapuheenjohtaja

Hello singers!

Welcome to the choir's Spring General Meeting!

The meeting will be held on Thursday 14th of March starting at 7:30 pm at AAVA, Arcanum.

At the Spring General Meeting, the issues mentioned in Article 9 of the association’s rules that belong to the Spring general meeting will be discussed: the 2023 annual report, financial report (income statement and balance sheet) as well as operations inspectors’ report. The meeting will also discharge the previous board from legal liability if the association sees it fit. In addition, one (1) vice board member will be selected as well as a travel group to prepare the spring 2025 trip to Linköping (Nordic Student Singers’ Summit, NSSS).

This meeting will be held in Finnish. However, you can be in touch with the board or your section leader in case you wish help with translation.

The invitation to the General Meeting accompanied with the relevant documents needs to be sent latest a week before the meeting to all members of the association.
NOTE: only members of the choir can vote on matters during the meeting.

On behalf of the Administrative Board,
Susanna Suoranta