Turun yliopiston kuoro

Kuoron sääntömääräinen kevätkokous 17.3.2022

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen to 17.3.2022 klo 20.30. Kokouksen paikka on Educariumin Edu1 -sali, mutta kokoukseen voi osallistua myös etänä Zoom-palvelun välityksellä. Säännöistä poikkeavan toteutuksen etäyhteydellä mahdollistaa Laki väliaikaisesta poikkeamisesta osakeyhtiölaista, asunto-osakeyhtiölaista, osuuskuntalaista, yhdistyslaista ja eräistä muista yhteisölaeista Covid-19 epidemian leviämisen rajoittamiseksi (375/2021). Muistetaan tässä kokouksessa, kuten kaikissa muissakin kuorotapahtumissa ja treeneissä pitää maskeja ja jäädä kotiin pienissäkin oireissa!

Kevätkokouksessa käsitellään edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös, kuullaan toiminnantarkastajien lausunto sekä myönnetään vastuuvapaus vuoden 2021 toimijoille. Lisäksi kokouksessa käsitellään ehdotukset suurien ansiomerkkien saajiksi, päivitetty merkkiohjesääntö ja ehdotukset sääntömuutostyöryhmästä sekä keikkailija-merkistä ja sen työryhmästä. Toimintakertomus, tilinpäätös (tuloslaskelma ja tase), kokouksen esityslista, yhdenvertaisuusvastaavien päivittämä merkkiohjesääntö ja kuoron nykyiset säännöt on lähetetty jäsenistölle kokouskutsun liitteinä. Sähköpostitse lähetetyssä kutsussa taustoitetaan myös kevätkokouksen esityslistan aiheita, ja kokouksessa on mahdollisuus kuulla lisää ja esittää kysymyksiä.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenistölle sähköpostitse ja julkaistava kuoron verkkosivuilla viimeistään viikkoa ennen kokousta. Linkki kokoukseen lähetetään viimeistään puoli tuntia ennen kokousta jäsenistölle sähköpostitse sekä jaetaan kuoron nettisivuilla. 

Muistattehan, että yhdistyksen kokouksissa äänioikeus on vain jäsenillä.

Turun yliopiston kuoro ry:n hallituksen puolesta, 

Hanna Kiiskilä

hallituksen puheenjohtaja

Turun yliopiston kuoro ry
Rehtorinpellonkatu 4 B, 2. krs
20500 Turku
Y-tunnus: 1052300-8
sposti: hallitus@yliopistonkuoro.fi