Vuoden 2020 uutisia

Ystävänpäiväserenadeja!

6. helmikuuta 2020

Yllätä ystävä, ihastus, rakas tai työkaveri parhaalla mahdollisella ystävänpäivälahjalla: serenadilla!

Turun yliopiston kuoron kvartetit esittävät serenadeja 5 euron hintaan yliopistolla klo 11-14. Voit tulla ostamaan serenadin paikan päältä. Kvartetti liikkuu kampuksella seuraavasti:

Educariumin aula klo 11.
Mercatori n. klo 12
Medisiina D n. klo 13:30.

Lisäksi keikkailemme klo 17 alkaen Ylioppilaskylän ja Nummen alueella. Iltaserenadin hinta on 15 euroa, ja illalle serenadin voi tilata etukäteen sähköpostitse kvartettivastaava@yliopistonkuoro.fi. Tilaathan iltakeikan 9.2. mennessä!

Mitä? Serenadeja ♥
Missä? Edulla, Mercatorilla ja Medisiinalla, illalla Yo-kylä ja Nummi
Milloin? 14.2. klo 11-14 ja klo 17 alkaen.
Paljonko? 5€/päiväserenadi, 15€/iltakeikka

HUOM! Turun yliopiston kuorolla ei tänä keväänä ole kvartettikonserttia, joten tässä myös oiva tilaisuus päästä kuuntelemaan pienryhmäesityksiä. Kevätkonsertissa luvassa sekä kvartetti- että koko kuoron esityksiä.

Hyvää ystävänpäivää!

Kevään koelauluissa valitut uudet kuorolaiset

16. tammikuuta 2020
Koelaulut pidettiin 15.1. Kiitos kaikille koelauluihin osallistujille!

Yhteensä koelauluihin osallistui 16 hakijaa, joista 7 valittiin kuoroon. Valitut kuorolaiset jakautuivat äänialoiltaan seuraavasti:

1 sopraano
2 alttoa
1 tenori
3 bassoa

Valitut ovat saaneet sähköposteihinsa tiedon kuoroon pääsystä. Mikäli sinulla on kysyttävää, tai haluat palautetta koelaulustasi, voit ottaa yhteyttä kuoron taiteelliseen raatiin osoitteessa raati@yliopistonkuoro.fi

Mukavaa kevättä!