Vuoden 2020 uutisia

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous 21.5.2020

14. toukokuuta 2020

Hei kuoro,

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen to 21.5.2019 klo 18.00. Kokous toteutetaan Zoom-palvelun välityksellä. Säännöistä poikkeavan toteutuksen etäyhteydellä mahdollistaa Laki väliaikaisesta poikkeamisesta osakeyhtiölaista, asunto-osakeyhtiölaista, osuuskuntalaista, yhdistyslaista ja eräistä muista yhteisölaeista Covid-19 epidemian leviämisen rajoittamiseksi (290/2020).

Kevätkokouksessa käsitellään edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös, kuullaan toiminnantarkastajien lausunto sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä vuoden 2019 toimijoille. Löydätte toimintakertomuksen, tilinpäätöksen (tuloslaskelma ja tase) ja kokouksen esityslistan sähköpostista.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenistölle sähköpostitse ja julkaistava kuoron verkkosivuilla viimeistään viikkoa ennen kokousta. Linkki kokoukseen lähetetään puolituntia ennen kokousta jäsenistölle sähköpostitse sekä jaetaan kuoron nettisivuilla.

Muistattehan, että yhdistyksen kokouksissa äänioikeus on vain jäsenmaksun maksaneilla.

Zoom-linkki kokoukseen https://utu.zoom.us/j/61260013267

Turun yliopiston kuoro ry:n hallituksen puolesta,

Tiia Kääriäinen

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous siirtyy

13. maaliskuuta 2020

Hei kuoro,

Maailmassa vallitsevan tilanteen seurauksena yhdistyksen kevätkokous, joka oli tarkoitus järjestää to 19.3. siirretään vielä toistaiseksi tuntemattomaan ajankohtaan. Yhdistyksen hallitus seuraa aktiivisesti virallisten tahojen tiedotusta ja tiedottaa jäsenistöään tarpeen mukaan. Kevätkokouskutsu lähetään uudelleen, kun kokouksen järjestäminen on jälleen ajankohtaista.

Yhdistyksen hallituksen puolesta,

Tiia Kääriäinen

Yhdistyksen kevätkokous 19.3.

12. maaliskuuta 2020

Hei kuoro,

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen to 19.3.2020 klo 21.00. Kokous pidetään kuoroharjoitusten jälkeen Proffan kellarin kabinetissa (Rehtorinpellonkatu 6).

Kevätkokouksessa käsitellään edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös, kuullaan toiminnantarkastajien lausunto sekä päätetään vastuuvapauden myöntämisestä vuoden 2019 toimijoille. Löydätte toimintakertomuksen, tilinpäätöksen (tuloslaskelma ja tase) ja kokouksen esityslistan tämän viestin liitteenä.

Kokouskutsu julkaistaan myös kuoron verkkosivuilla. Yhdistyksen sääntöjen mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenistölle sähköpostitse ja julkaistava kuoron verkkosivuilla viimeistään viikkoa ennen kokousta.

Turun yliopiston kuoro ry:n hallituksen puolesta,

Maija Matikainen
Varapuheenjohtaja

Ystävänpäiväserenadeja!

6. helmikuuta 2020

Yllätä ystävä, ihastus, rakas tai työkaveri parhaalla mahdollisella ystävänpäivälahjalla: serenadilla!

Turun yliopiston kuoron kvartetit esittävät serenadeja 5 euron hintaan yliopistolla klo 11-14. Voit tulla ostamaan serenadin paikan päältä. Kvartetti liikkuu kampuksella seuraavasti:

Educariumin aula klo 11.
Mercatori n. klo 12
Medisiina D n. klo 13:30.

Lisäksi keikkailemme klo 17 alkaen Ylioppilaskylän ja Nummen alueella. Iltaserenadin hinta on 15 euroa, ja illalle serenadin voi tilata etukäteen sähköpostitse kvartettivastaava@yliopistonkuoro.fi. Tilaathan iltakeikan 9.2. mennessä!

Mitä? Serenadeja ♥
Missä? Edulla, Mercatorilla ja Medisiinalla, illalla Yo-kylä ja Nummi
Milloin? 14.2. klo 11-14 ja klo 17 alkaen.
Paljonko? 5€/päiväserenadi, 15€/iltakeikka

HUOM! Turun yliopiston kuorolla ei tänä keväänä ole kvartettikonserttia, joten tässä myös oiva tilaisuus päästä kuuntelemaan pienryhmäesityksiä. Kevätkonsertissa luvassa sekä kvartetti- että koko kuoron esityksiä.

Hyvää ystävänpäivää!

Kevään koelauluissa valitut uudet kuorolaiset

16. tammikuuta 2020
Koelaulut pidettiin 15.1. Kiitos kaikille koelauluihin osallistujille!

Yhteensä koelauluihin osallistui 16 hakijaa, joista 7 valittiin kuoroon. Valitut kuorolaiset jakautuivat äänialoiltaan seuraavasti:

1 sopraano
2 alttoa
1 tenori
3 bassoa

Valitut ovat saaneet sähköposteihinsa tiedon kuoroon pääsystä. Mikäli sinulla on kysyttävää, tai haluat palautetta koelaulustasi, voit ottaa yhteyttä kuoron taiteelliseen raatiin osoitteessa raati@yliopistonkuoro.fi

Mukavaa kevättä!