Vuoden 2018 uutisia

Kevätkonsertti: Kaikki sydämesi lyönnit

4. toukokuuta 2018

Tervetuloa Turun yliopiston kuoron kevätkonserttiin 25.5. klo 19

"Kaikki sydämesi lyönnit" johdattaa kuulijan ihmiselon moniin hetkiin ja vaiheisiin. Laulut kertovat kaipauksesta, railakkaan illan jälkeisestä kohmelosta ja synkän murheen keskeltä löytyvästä kirkkaasta valon pilkahduksesta. Unohtamatta elämän pieniä iloja, kuten linnunlaulua tai hevosella ratsastamisen jylhää huumaa. Ohjelmistossa tartutaan myös vakavampiin aiheisiin laulamalla kirkollisiin teksteihin sävellettyjä teoksia (mm. Rautavaara, Pärt, Gjeilo) ja esittämällä kappale tupakoinnin vaarallisuudesta (Mäntyjärvi). Mielenkiintoisten tarinoiden lisäksi konsertin äänimaailma vaihtelee Sibeliuksen kalevalaisista sävelistä aina nykykuoromusiikin uusimpiin sointuihin.

Konsertissa kuullaan Liettuan Kaunas cantat -kuorokilpailuun harjoiteltua ohjelmistoa, joten teokset on hiottu timanttiseen kuntoon. Tervetuloa nauttimaan musiikkielämyksestä!

Pe 25.5.2018
Klo 19.00
Puolalan koulu, Puutarhakatu 5, Turku
Liput 12e/8e
Lippuja voi ostaa kuorolaisilta viikkoa ennen konserttia tai ovelta ennen konsertin alkua.

Lisää informaatiota:
www.facebook.com/yliopistonkuoro --> https://www.facebook.com/events/2022161418110866/
Instagram #yliopistonkuoro
hallitus@yliopistonkuoro.fi

Kutsu yhdistyksen ylimääräiseen kokoukseen 29.3.

28. maaliskuuta 2018

Viime viikon kevätkokouksessa ei voitu vielä myöntää vastuuvapautta viime vuoden hallitukselle eikä hyväksyä tilinpäätöstä. Tästä johtuen järjestämme yhdistyksen (ylimääräisen) kokouksen torstaina 29.3. klo 21. Kokouksessa esitellään korjattu tilinpäätös sekä toiminnantarkastuskertomus, hyväksytään tilinpäätös sekä myönnetään vastuuvapaus viime vuoden hallitukselle. Viime kokouksen jäljiltä päivitetyt dokumentit löytyvät sähköpostista.

Kutsu yhdistyksen kevätkokoukseen 22.3.2018

16. maaliskuuta 2018

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen torstaina 22.3.2018 klo 21.00. Kokous pidetään kuoron harjoitusten jälkeen Arcanumilla (Vatselankatu 2) ARC1-luentosalissa.

Kevätkokouksessa käsitellään edellisen vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös, kuullaan toiminnantarkastajien lausunto sekä myönnetään vastuuvapaus vuoden 2017 toimijoille. Löydätte toimintakertomuksen, tilinpäätöksen ja kokouksen esityslistan sähköpostista ja kuoron padletista.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenistölle sähköpostitse ja verkkosivujen kautta viimeistään viikkoa ennen kokousta.

Muistathan, että vain jäsenmaksunsa maksaneilla on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa.

Terveisin,

Henna Kruuti

Kvartettikonsertti 10.2.2018

19. tammikuuta 2018

Tervetuloa perinteiseen Kvartettikonserttiin!

Turun yliopiston kuoron pienyhtyeet ilahduttavat a cappella-laulullaan ystävänpäivän kynnyksellä! Menneinä vuosina konsertissa on kuultu ja nähty niin kaipuuta huokailevia serenadeja, hilpeitä juomalauluja kuin tanssillisia musikaalikappaleitakin. Kvartettien esitykset ovat ehjiä kokonaisuuksia, joissa yhdistyvät taitava laulullinen osaaminen, kekseliäs esiintyminen ja luonteva lavakarisma. Vaihtelevat kokoonpanot vievät kuulijan tunnelmasta toiseen!

Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Turun yliopiston kuoron Kvartettikonsertti
lauantaina 10.2.2018 klo 19
Liput 12e/8e
(lippuja voi ostaa ennakkoon kuorolaisilta)

Tapahtuma Facebookissa:

Koelaulujen tulokset, kevät 2018

17. tammikuuta 2018

Kevään koelauluihin 17.1. osallistui 14 hakijaa. Koelauluista valittiin kuoron uusiksi laulajiksi seuraavat henkilöt:

S1

Julia Jylhä

S2

Jemiine Ahlgren

Jutta Laitila

Ketevan Chapiashvili

Natalia Andreeva

Toivotamme uudet laulajat tervetulleeksi harjoituksiin heti torstaista 18.1. alkaen (lisätiedot sähköpostissa). Mikäli haluat palautetta koelaulustasi, ota yhteyttä raatiin sähköpostitse osoitteella raati@yliopistonkuoro.fi. Lämmin kiitos kaikille koelauluihin osallistuneille!

Koelaulut keväällä 2018

6. tammikuuta 2018

Laulattaako? Etsitkö uutta, inspiroivaa ja haastavaa harrastusta ensi vuodelle? Tule koelauluihin!

Turun yliopiston kuoro on Turun suurin opiskelijasekakuoro, joka vuonna 2018 mm.
- järjestää Kvartettikonsertin 10.2. Sibeliusmuseossa
- esiintyy omissa kevät- ja joulukonserteissaan sekä Turun yliopiston ja TYYn tapahtumissa
- lähtee toukokuussa kilpailumatkalle Liettuaan
- tekee kvartetti- ja pienyhtyekeikkoja juhlissa ja tapahtumissa

Keväällä 2018 Turun yliopiston kuoro etsii täydennystä kaikkiin stemmoihin.

Koelaulut järjestetään 17.1. Turun yliopiston kemian laitoksen rakennuksessa Arcanumilla alkaen klo 17.15. (Osoite Vatselankatu 2) Ilmoittaudu koelauluihin etukäteen tästä linkistä:

Lauluvuorot jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja kullekin hakijalle varataan aikaa noin 10 minuuttia. Vuoroaan voi odottaa Arcanumin aulatilassa, jossa kuoro tarjoaa kahvia, pientä purtavaa ja hallituslaisten seuraa.

Valmistaudu esittämään koelaulussasi lyhyt säestyksetön kappale, esimerkiksi kansanlaulu tai lastenlaulu. Kuuntelemassa on kuoron arvovaltainen, mutta lempeä raati, joka selvittää lisäksi äänialasi yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Valituille laulajille ilmoitetaan tuloksista jo samana iltana, ja heidän toivotaan pääsevän viikoittaisiin harjoituksiin heti torstaista 18.1. alkaen. Harjoitukset ovat klo 18-21.

Jos et pääse mitenkään osallistumaan koelauluihin yllämainittuna aikana, mutta haluat kuitenkin kovasti päästä kuoron riveihin laulamaan, voit ottaa yhteyttä ennen koelaulujen päättymistä taiteelliseen raatiimme (raati@yliopistonkuoro.fi) ja pyytää vaihtoehtoista laulatusaikaa. Muut kysymykset kuoron toimintaan liittyen voi esittää osoitteeseen puheenjohtaja@yliopistonkuoro.fi, ja lisätietoa kuorosta löydät Facebook- ja nettisivuiltamme:

www.facebook.com/yliopistonkuoro
www.yliopistonkuoro.fi

Tässä vielä linkki koelaulujen Facebook-tapahtumaan:

Tervetuloa!