Vuoden 2015 uutisia

Kutsu yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen

12. marraskuuta 2015

Tervetuloa Turun yliopiston kuoro ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen torstaina 19.11.2015 klo 20.50. Kokous pidetään Arcanumin salissa Arc1 ja äänivaltaisia ovat kaikki kuoron aktiiviset jäsenet.

Esityslista:

1.    Kokouksen avaus

2.    Laillisuus ja päätösvaltaisuus

3.    Kokouksen järjestäytyminen
Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa.

4.    Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

5.    Vuoden 2016 toimintasuunnitelman esittely ja hyväksyminen

6.    Vuoden 2016 talousarvion esittely ja hyväksyminen

7.    Vuoden 2016 jäsenmaksun ja kannatusjäsenmaksun päättäminen
Esitys: Määrätään jäsenmaksuksi 25 € / kausi ja kannatusjäsenmaksuksi 50 € / kausi.

8.    Taiteellisen johtajan ja raadin valinta vuodelle 2016
Esitys: Valitaan raatiin taiteellinen varajohtaja, neljä (4) äänenjohtajaa sekä nuotistonhoitaja.

9.    Puheenjohtajan, taloudenhoitajan ja hallituksen valinta vuodelle 2016
Esitys: Valitaan hallitukseen puheenjohtajan ja taloudenhoitajan lisäksi kuusi (6) jäsentä ja neljä (4) varajäsentä.

10.  Kahden toiminnantarkastajan ja kahden varatoiminnantarkastajan valinta vuodelle 2016

11.  Muiden toimihenkilöiden valinta vuodelle 2016
Esitys: Valitaan yhdistykselle seuraavat toimihenkilöt:
- Matkatoimikunnan puheenjohtaja ja 4-6 varsinaista jäsentä
- Vuosijuhlatoimikunnan puheenjohtaja
- Neljä (4) juomanlaskijaa
- Arkistonhoitaja ja historioitsija
- Lipunkantaja
- Kaksi (2) esiintymisasuvastaavaa
- Verkkovastaava(t)
- Kvartettituutori(t)
- Hyvinvointivastaava

12.  Kokouksen päättäminen

Liitteet:

- Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

- Talousarvio vuodelle 2016

Liitteet toimitettu jäsenistölle sähköpostitse.

Tule koelauluihin!

29. heinäkuuta 2015

Laulattaako? Etsitkö paikkaasi Turun kuorokentässä tai haluatko uuden, inspiroivan ja haastavan harrastuksen opiskelujen oheen? Tule koelauluihin!

Turun yliopiston kuoro etsii jälleen riveihinsä uusia laulajia. Koelaulut järjestetään keskiviikkoina 9. ja 16.9. Arcanumin laitosrakennuksella.

Koelaulussa esitetään lyhyt, säestyksetön kappale, minkä lisäksi hakijan äänialaa ja sävelkorvaa testataan helpoilla harjoituksilla. Kuuntelemassa on kuoron arvovaltainen, mutta lempeä raati taiteellinen johtaja Mikko Sidoroffin johdolla.

Ennakkoilmoittautumislomake

Tervetuloa mukaan!

Sävellyskilpailu ratkesi 9.5.2015

10. toukokuuta 2015

Turun yliopiston kuoron sävellyskilpailun tulos ratkesi kevätkonsertissa 9.5.2015. Tuomaristo päätti jakaa palkinnot seuraavasti:

Jaettu 1. sija (à 600€)
Harri Wessman: Kalevalainen tervehdys
Jori Männistö: Arvon mekin ansaitsemme

Jaettu 2. sija (à 400€)
Pekka Alonen: Jumalien keinu
Niels Burgman: Aurinko, sinä sanoit

3. sija (200€)
Timo Virtanen: Viinamäen virsi

Konsertissa äänestetty yleisön suosikki sekä aiemmin valittu kuorolaisten suosikki -palkinnot menivät kappaleelle Jumalien keinu.
Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille osallistujille sekä konsertin kuulijoille!

Yliopiston kuoron sävellyskilpailun päätöskonsertti

4. toukokuuta 2015

Turun yliopiston kuoron sävellyskilpailu ratkeaa tänä vuonna kevätkonsertissa, joka täyttää päärakennuksen aulan modernilla suomalaisella kuoromusiikilla. Kantaesitettävien kilpailuteosten lisäksi kuullaan kuoron juhlakonserttiin sävelletty Lauri Mäntysaaren Fantasia, Mikko Heiniön Tirlil -kansanlaulumukaelma sekä muita teoksia kilpailun tuomariston jäsenten tuotannosta. Ohjelmiston teemoissa liikutaan unen ja todellisuuden rajamailla sekä unelmoidaan auringosta ja keväästä.

Sävellyskilpailun osallistujien henkilöllisyys selviää tuomaristollekin vasta konserttipäivänä, ja palkinnot jaetaan paikan päällä. Myös kuorolaisten ja yleisön suosikit viidestä kilpailukappaleesta palkitaan. Konsertissa on väliaika.

Kevätkonsertti yliopiston päärakennuksessa lauantaina 9.5. klo 18. Liput: normaalihinta 15 euroa, opiskelijat ja lapset 8 euroa.

Kvartettikonsertin mainosvideo

3. helmikuuta 2015

Katso maistiainen lauantain meiningistä uudelta videoltamme!

Flash puuttuu. Lataa se tästä.

Kvartettikonsertti 2015

24. tammikuuta 2015

Perinteinen Kvartettikonsertti tulee taas!

Jos rakastat kauniita sointuja ja elävää musiikkia, tiedämme sinulle sopivan tavan viettää ystävänpäivää, yksin tai yhdessä. Turun yliopiston kuoron laulajat sekä vierailevat tähdet muista kuoroista tarjoilevat kvartetteineen herkkupaloja a cappella –musiikin kaikissa väreissä ystävänpäivänä 14.2.2015 tunnelmallisessa Sibeliusmuseossa.

Jotta lauantai-iltanne olisi mahdollisimman nautinnollinen, tarjoamme lippuja sekä opiskelijaystävälliseen hintaan että sopivina paketteina kahdelle. Konsertin jälkeen pääset samalla lipulla myös jatkoklubille Porttiin, jossa laulu jatkuu rennommissa merkeissä.

Ota siis mukaan kultasi tai paras kaveriporukkasi ja tule viettämään ystävänpäivää kevään monipuolisimpaan konserttiin!

Hinnasto:
Lippu 12 €, opiskelijalle 7 €
Pakettitarjous: 2 lippua = 18 €, opiskelijoille 10 €

Liput ennakkoon kuorolaisilta ja ovelta tuntia ennen. Varaukset osoitteesta tiedottaja@yliopistonkuoro.fi.

Facebook-tapahtuma

Konsertin jälkeen iltaa jatketaan uudenlaisella Kvartettiklubilla anniskeluravintola Portissa, jossa laulut jatkuvat rennommissa merkeissä ja lavalle nousee jopa kuoron oma bändi.

Pääsyliput 2 €, liput ja kuohuviinit kahdelle 7 €. Ovet aukeavat klo 21, ohjelma alkaa klo 22.