suomeksi in English
logo

Turun yliopiston kuoro

kuoro

TYYn kuoron levytykset

Kuoron joululevy maksaa 20 euroa, muut levyt 15 euroa/kpl ja niitä voi tilata ottamalla yhteyttä taloudenhoitajaan  tai suoraan kuorolaisilta.

Valoa levyn kansi

Valoa

Turun yliopiston ylioppilaskunnan kuoro julkaisi marraskuussa 2008 viidennen levynsä, joululevyn. Levyllä kuullaan ensi kertaa sekakuorosovituksena Jean Sibeliuksen joululaulut op.1. Rakastetut joululaulut on kuorolle sovittanut turkulainen säveltäjä ja musiikkivaikuttaja Erkki Nurminen. Sibeliuksen ohessa levyllä kuullaan Leevi Madetojan joululauluja, Hugo Distlerin kuoropartita Es ist ein Ros entsprungen sekä W.A.Mozartin Missa Brevis G-duuri (KV140) kuorolle ja jousiorkesterille. Mozartin messua säestää Kampus Sinfonietta ja johtajana ja kapellimestarina toimii Markus Yli-Jokipii. Muista levyistä poiketen hinta on 20 euroa.

pikavuaro_kansip.jpg

Pikavuaro Turkku

Kolmen julkaistun levyn jälkeen kuoro tarttui uuteen, klassiseen kuoromusiikkiin. Pikavuaro Turkku, järjestyksessään kuoron neljäs levy, kuvittaa kaipuun teemaa Heiniön, Kuuskankareen, Poulencin ja Pärtin kappaleiden sekä Heli Laaksosen runojen kautta. Sisällöltään ainutlaatuisella levyllä kuullaan niin sanallista kuin sanatontakin laulua sekä niin laulettua kuin lausuttuakin runoutta. Levy julkaistiin 12.11.2004 Akatemiatalon juhlasalissa.

jjs_kansip.jpg

Juoma janon sammuttaa

Juoma janon sammuttaa -levylle on tallennettu suomalaisia sekakuorolle sovitettuja juomalauluja. Levy julkaistiin 20.9.2002 Turussa Panimoravintola Koulun Bellman-salissa.


pi_kansip.jpg

Pelkkää ilmaa

 

Pelkkää ilmaa sisältää uudelleen sovitettuja J. Karjalaisen lauluja. Levyn nimikappale on Karjalaisen ennen julkaisematon sävellys. Pelkkää ilmaa julkaistiin 21.9.2001.

Levyä on saatavana hyvinvarustetuista levyliikkeistä.

calme_kansip.jpg

Calme des Nuits

Calme des Nuits on kuoron ensimmäinen vuonna 1997 valmistunut cd-levy. Levy sisältää ranskalaista, englantilaista ja venäläistä kuoromusiikkia romantiikan ajalta. Levy voitti Yleisradion kunniapunnuksen.

Calme des Nuitsia on yhä saatavana kuorolaisilta ja konserttien yhteydessä.