Vuosi 2020

• 15.1.2020: Turun yliopiston kuoron koelaulut

Turun yliopiston kuoron koelaulut

15. tammikuuta 2020 klo 17.00 Arcanum, Vatselankatu 2

Etsitkö uutta, inspiroivaa ja haastavaa harrastusta? Tule Turun yliopiston kuoron koelauluihin!

Turun yliopiston kuoro on Turun suurin opiskelijasekakuoro, joka vuonna 2020 mm.
- esiintyy omissa kevät- ja joulukonserteissaan sekä Turun yliopiston ja TYYn tapahtumissa
- on mukana esittämässä Turun yliopiston 100-vuotisjuhlateosta
- tekee kvartetti- ja pienyhtyekeikkoja esimerkiksi juhlissa ja tapahtumissa

Etsimme täydennystä kaikkiin stemmoihin!

Koelaulut järjestetään keskiviikkona 15.1. Turun yliopiston kemian laitoksen rakennuksessa Arcanumilla klo 17 alkaen.

Ilmoittaudu koelauluihin etukäteen tästä linkistä:

Lauluvuorot jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja kullekin hakijalle varataan aikaa noin 10 minuuttia. Vuoroja aletaan jakaa sähköpostitse 14.1. Ilmoittautua voi myös paikan päällä. Vuoroaan voi odottaa Arcanumin aulatilassa, jossa kuoro tarjoaa kahvia, pientä purtavaa ja hallituslaisten seuraa. Lisäksi kuorolaiset pitävät äänenavauksia puolen tunnin välein, joihin voi halutessaan osallistua.

Valmistaudu esittämään koelaulussasi lyhyt säestyksetön kappale, esimerkiksi kansanlaulu tai lastenlaulu. Kuuntelemassa on kuoron arvovaltainen mutta lempeä raati, joka selvittää lisäksi äänialasi yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Valituille laulajille ilmoitetaan tuloksista jo samana iltana, ja heidän toivotaan pääsevän viikoittaisiin harjoituksiin heti torstaista 16.1. alkaen. Harjoitukset ovat klo 18-21 samassa paikassa kuin koelaulut eli Arcanumilla.

Jos sinulla on kysyttävää koelauluista tai kuoron toiminnasta, ota yhteyttä taiteelliseen raatiin (raati@yliopistonkuoro.fi) tai kuoron hallitukseen (puheenjohtaja@yliopistonkuoro.fi). Ota seurantaan myös kuoron Instagram @yliopistonkuoro!

Tervetuloa!