suomeksi in English
logo

Turun yliopiston kuoro

Koelaulut kevät 2019

16. tammikuuta 2019 klo 17.00 Arcanum

Pidätkö laulamisesta?

Laulattaako? Etsitkö uutta, inspiroivaa ja haastavaa harrastusta ensi vuodelle? Tule koelauluihin!

Turun yliopiston kuoro on Turun suurin opiskelijasekakuoro, joka vuonna 2019 mm.
- järjestää Kvartettikonsertin 9.2. Sibelius-museossa
- esiintyy omissa kevät- ja joulukonserteissaan sekä Turun yliopiston ja TYYn tapahtumissa
- osallistuu kesäkuussa Tampereen sävel -kuorokatselmukseen
- tekee kvartetti- ja pienyhtyekeikkoja juhlissa ja tapahtumissa

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeltX7I3XTJ63KoLkDl6L4Z2Kg9zEdtwyQwSo2wmAuVCSAOcg/viewform?fbclid=IwAR2Kw2drKV2fF_kB_sjNEJwpwnITp_oan8mdxqK13UGGH_DcJxUSHvk_g1o

Lauluvuorot jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja kullekin hakijalle varataan aikaa noin 10 minuuttia. Vuoroaan voi odottaa Arcanumin aulatilassa, jossa kuoro tarjoaa kahvia, pientä purtavaa ja hallituslaisten seuraa.

Valmistaudu esittämään koelaulussasi lyhyt säestyksetön kappale, esimerkiksi kansanlaulu tai lastenlaulu. Kuuntelemassa on kuoron arvovaltainen, mutta lempeä raati, joka selvittää lisäksi äänialasi yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Kuoro harjoittelee torstaisin kello 18-21.

Jos et pääse mitenkään osallistumaan koelauluihin yllämainittuna aikana, mutta haluat kuitenkin kovasti päästä kuoron riveihin laulamaan, voit ottaa yhteyttä ennen koelaulujen päättymistä taiteelliseen raatiimme (raati@yliopistonkuoro.fi) ja pyytää vaihtoehtoista laulatusaikaa. Muut kysymykset kuoron toimintaan liittyen voi esittää osoitteeseen puheenjohtaja@yliopistonkuoro.fi, ja lisätietoa kuorosta löydät Facebook- ja nettisivuiltamme:

www.facebook.com/yliopistonkuoro