suomeksi in English
logo

Turun yliopiston kuoro

Koelaulut - talvi 2017

11. tammikuuta 2017 klo 17.00 Arcanum, Vatselankatu 2

Kevätkauden koelaulut bassoille ja tenoreille!

Laulattaako? Etsitkö paikkaasi Turun kuorokentässä tai haluatko uuden, inspiroivan ja haastavan harrastuksen opiskelujen oheen? Tai oletko ehkä kyllästynyt laulamaan pelkkien miesten kanssa?

Tule koelauluihin!

Huom. Tällä kertaa etsimme VAIN BASSO- ja TENORIääniä. Muut laulajat pääsevät koittamaan onneaan taas ensi syksynä!

 

Turun yliopiston kuoro on Turun suurin opiskelijasekakuoro, jonka taiteellisena johtajana on syksystä 2016 toiminut Elisa Huovinen. Kuoromme täyttää tänä vuonna 30 vuotta, minkä kunniaksi järjestämme mm. keväällä näyttävän juhlavuosikonsertin ja vuosijuhlan.

Koelaulut järjestetään Turun yliopiston kemian laitosrakennus Arcanumilla keskiviikkona 11.1. klo 17.00 alkaen. 

Ilmoittaudu ennakkoon tällä lomakkeella niin lähetämme sinulle arvion omasta koelauluajastasi: https://goo.gl/forms/UkjvCanU1ZGy03DY2

Omaa lauluvuoroaan voi odottaa Arcanumin aulatilassa, jossa kuoro tarjoaa kahvia, pientä purtavaa, äänenavausharjoituksia ja nykyisten kuorolaisten seuraa. Äänenavaukset järjestetään puolen tunnin välein klo 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:00, 19:30 ja niin kauan kuin koelaulut jatkuvat.

Koelaulussa esitetään vapaavalintainen lyhyt kappale ilman säestystä, esimerkiksi kansanlaulu tai lastenlaulu. Kuuntelemassa on kuoron arvovaltainen mutta lempeä raati, joka selvittää lisäksi äänialasi yksinkertaisten harjoitusten avulla. Yhteen koelauluun varataan aikaa noin 10 minuuttia.

 

Valituille laulajille ilmoitetaan tuloksista kaikkien koelaulujen jälkeen, ja heidän toivotaan pääsevän viikoittaisiin harjoituksiin heti torstaista 12.1. alkaen.

 

Jos et pääse mitenkään osallistumaan koelauluihin yllämainittuna aikana, mutta haluat kuitenkin kovasti päästä kuoron riveihin laulamaan, voit ottaa yhteyttä ennen koelaulujen päättymistä taiteelliseen raatiimme (raati@yliopistonkuoro.fi) ja pyytää vaihtoehtoista laulatusaikaa. Muut kysymykset kuoron toimintaan liittyen voi esittää osoitteeseen puheenjohtaja@yliopistonkuoro.fi, ja lisätietoa kuorosta löydät Facebook- ja nettisivuiltamme:

 

www.facebook.com/yliopistonkuoro

Tervetuloa!