suomeksi in English
logo

Turun yliopiston kuoro

Koelaulut / syksy 2017

6. syyskuuta 2017 klo 17.00 Arcanum, Vatselankatu 2, Turku

Laula itsesi mukaan Turun suurimpaan opiskelijasekakuoroon!

koelaulutsyksy2017.jpg

Laulattaako? Etsitkö paikkaasi Turun kuorokentässä tai haluatko uuden, inspiroivan ja haastavan harrastuksen opiskelujen oheen? Tule koelauluihin!

 

Turun yliopiston kuoro on Turun suurin opiskelijasekakuoro, joka alkavalla kaudella mm.

- valmistautuu helmikuussa 2018 esitettävään musikaaliin

- valmistautuu kilpailumatkalle kevääksi 2018

- toteuttaa joulukonsertteja Turussa ja lähikunnissa

 

Koelaulut järjestetään Turun yliopiston kemian laitosrakennus Arcanumilla (Vatselankatu 2) peräkkäisinä keskiviikkoina 6. ja 13.9.2017 klo 17.00 alkaen. Koelauluihin voi ilmoittautua ennakkoon tällä lomakkeella. Ilmoittautua voi myös vasta paikan päällä. Ennakkoon ilmoittautuneille jaetaan oma koelauluaika ennakkoon, ja se ilmoitetaan sähköpostitse klo 14 mennessä koelaulupäivänä. Paikan päällä ilmoittautuneet laulatetaan ennakkoon ilmoittautuneiden jälkeen.

 

Omaa lauluvuoroaan voi odottaa Arcanumin aulatilassa, jossa kuoro tarjoaa kahvia, pientä purtavaa, äänenavausharjoituksia ja nykyisten kuorolaisten seuraa. Äänenavaukset järjestetään puolen tunnin välein klo 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:00, 19:30 tai niin kauan kuin koelaulut jatkuvat.

 

Koelaulussa esitetään vapaavalintainen lyhyt kappale ilman säestystä, esimerkiksi kansanlaulu tai lastenlaulu. Kuuntelemassa on kuoron arvovaltainen mutta lempeä raati, joka selvittää lisäksi äänialasi yksinkertaisten harjoitusten avulla. Yhteen koelauluun varataan aikaa noin 10 minuuttia.

 

Valituille laulajille ilmoitetaan tuloksista heti toisen koelaulun jälkeen, ja heidän toivotaan pääsevän viikoittaisiin harjoituksiin torstaista 21.9. alkaen.

 

Jos et pääse mitenkään osallistumaan koelauluihin yllämainittuna aikana, mutta haluat kuitenkin kovasti päästä kuoron riveihin laulamaan, voit ottaa yhteyttä ennen koelaulujen päättymistä taiteelliseen raatiimme (raati@yliopistonkuoro.fi) ja pyytää vaihtoehtoista laulatusaikaa. Muut kysymykset kuoron toimintaan liittyen voi esittää osoitteeseen hallitus@yliopistonkuoro.fi, ja lisätietoa kuorosta löydät Facebook- ja nettisivuiltamme.

 

Tervetuloa!