Kvartettikonsertti 2016

13. helmikuuta 2016 klo 18.00 Sibelius-museo

Kuoron pienyhtyeiden konsertti ja jatkoklubi saapuvat jälleen ystävänpäivän lämpimissä tunnelmissa!

Kvartettikonsertti järjestetään ystävänpäiväviikonlopun lämpimissä tunnelmissa lauantaina 13.2.2016 Sibeliusmuseolla. Konsertteja järjestetään samana iltana kaksi kappaletta: ensimmäinen klo 18:00 ja jälkimmäinen klo 20:00.

Konsertissa muun muassa kuullaan kuorolaisten omia sävellyksiä ja sovituksia sekä todistetaan a cappella -laulun ja tanssin yhdistämistä. Ohjelma sekä herkistää että laittaa lantion liikkeelle!

Konserttien jälkeen järjestetään jatkoklubi Turun Ylioppilasteatterilla (Läntinen Rantakatu 24) klo 22 alkaen, ja siellä saadaan nauttia kvartettikonsertista tuttujen lauluryhmien lisäksi livebändien soitannasta. Jatkoklubi on yksityistilaisuus, ja sinne tulee ilmoittautua ennakkoon tämän lomakkeen kautta.

Konserttiliput 12/7 euroa ovelta tai ennakkoon kuorolaisilta. Jatkoklubin sisäänpääsy 2 euroa, konserttilipulla maksuton. Tervetuloa!

Tiedustelut: hallitus@yliopistonkuoro.fi

Voit virittäytyä tunnelmaan viime vuoden kvartettikonsertin tallenteiden mukana!