suomeksi in English
logo

Turun yliopiston kuoro

Koelaulut, kevät 2016

20. tammikuuta 2016 klo 17.15 Arcanum

Hae laulamaan kanssamme!

Etsitkö uutta ja inspiroivaa musiikkiharrastusta alkavalle vuodelle? Turun yliopiston kuoro haluaa sinut ja äänesi!

Kevätkaudella 2016 kuoro muun muassa
- harjoittelee ja esittää Sergei Rahmaninovin Vigilian sekä Helsingissä että Turussa Wiipurilaisen osakunnan laulajien (WiOL) kanssa
- järjestää perinteisen Kvartettikonserttinsa, jossa itsenäiset pienryhmät valtaavat estradin
- tekee konserttimatkan Berliiniin
- esiintyy perinteisessä kevätkonsertissaan
- ja valitsee kuorolle uuden taiteellisen johtajan.

Älä siis enää odota, vaan laula tiesi sisään tähän kaikkeen!

Keväällä 2016 Turun yliopiston kuoro etsii täydennystä pääasiassa miesstemmoihin ja matalimpiin naisääniin, mutta toivotamme kaikki potentiaaliset laulajat tervetulleiksi koelauluihin keskiviikkona 20.1.2016.

Koelaulut järjestetään Turun yliopiston kemian laitosrakennus Arcanumilla (Vatselankatu 2) alkaen klo 17.15. Lauluvuorot jaetaan ennakkoilmoittautumis- ja saapumisjärjestyksessä, ja yhteen vuoroon varataan aikaa noin 10 minuuttia. Vuoroaan voi odottaa Arcanumin aulatilassa, jossa kuoro tarjoaa kahvia, pientä purtavaa ja äänenavausapua. Linkki ennakkoilmoittautumiskaavakkeeseen: 
http://goo.gl/forms/Adnfr6a9bl

Valmistaudu esittämään koelaulussasi lyhyt säestyksetön kappale, esimerkiksi kansanlaulu tai lastenlaulu. Kuuntelemassa on kuoron arvovaltainen mutta lempeä raati, joka selvittää lisäksi äänialasi yksinkertaisten harjoitusten avulla.

Kuoroon valituille laulajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti mahdollisimman pian koelaulujen jälkeen, ja uudet laulajat pääsevät mukaan viikoittaisiin harjoituksiin heti torstaina 21.1. klo 17:50-21:00.

Jos et pääse mitenkään osallistumaan koelauluihin yllämainittuna aikana, mutta haluat kuitenkin kovasti päästä kuoron riveihin laulamaan, voit ottaa yhteyttä ennen koelaulujen päättymistä taiteelliseen raatiimme (raati@yliopistonkuoro.fi) ja pyytää vaihtoehtoista laulatusaikaa. Muut kysymykset kuoron toimintaan liittyen voi esittää osoitteeseen puheenjohtaja@yliopistonkuoro.fi, ja lisätietoa kuorosta löydät Facebook- ja nettisivuiltamme:

www.facebook.com/yliopistonkuoro
www.yliopistonkuoro.fi

Tervetuloa mukaan!