suomeksi in English
logo

Turun yliopiston kuoro

Joulukonsertit Halikossa ja Liedossa

3. joulukuuta 2016 klo 18.00 Halikon kirkko & Liedon kirkko

Kuoron a cappella -konsertit lähikunnissa

Turun yliopiston kuoron joulukonsertti 3.12. klo 18 Halikon kirkossa, Kirkkorinne 1, Halikko, Salo

Turun yliopiston kuoron joulukonsertti 7.12. klo 19 Liedon kirkossa, Hyvättyläntie 19, Lieto

Ilmainen sisäänpääsy! Konserteissa on mahdollista ostaa käsiohjelmia hintaan 12 € / 8 € (alennusryhmät, lapset). Konsertteihin on myös mahdollista tehdä lippuvarauksia sähköpostitse osoitteeseen liput@yliopistonkuoro.fi .

Tiedustelut osoitteeseen hallitus@yliopistonkuoro.fi

http://www.yliopistonkuoro.fi/

https://www.facebook.com/yliopistonkuoro/?fref=ts

 

Joulurauhaa Turun yliopiston kuoron joulukonsertissa

Turun yliopiston kuoro tarjoaa hengähdystauon joulukuisen kiireen keskelle. Kuoron joulukonsertissa soivat henkisyyden, inhimillisyyden ja rauhan teemat. Tarjolla on sekä perinteisiä suomalaisia suosikkeja että joulumusiikkia muun muassa Pohjois-Amerikasta ja Englannista.

Tuttuja joululauluja kuullaan muun muassa Sibeliukselta, Madetojalta ja Hannikaiselta, mutta mukana on myös uudempaa musiikkia muun muassa Komulaiselta ja Whitacrelta. Konsertissa kuullaan myös Maria-aiheisia kappaleita.

Turun yliopiston kuoro on yli 70 laulajan tasokas sekakuoro, joka on niittänyt mainetta kansainvälisissä kuorokilpailuissa ja joka konsertoi säännöllisesti myös ulkomailla. Ensi keväänä kuoro juhlistaa 30-vuotista taivaltaan juhlakonsertilla Turun konserttitalossa. Kuoroa on johtanut elokuusta lähtien musiikin maisteri Elisa Huovinen.

Tervetuloa!