suomeksi in English
logo

Turun yliopiston kuoro

Adventtikonsertti 2016

16. joulukuuta 2016 klo 18.00 Mikaelinkirkko

Kuoron ja orkesterin perinteinen Adventtikonsertti

Konsertti järjestetään perinteiseen tapaan Turun Mikaelinkirkossa perjantaina 16.12.2016 klo 18.00.

Joulu on jo lähellä ja Collegium Musicum Turku ja Turun yliopiston kuoro aikovat täyttää Mikaelinkirkon sulosävelin. Tänä vuonna ohjelmistossa on perinteisten joululaulujen ohella myös kaikille tutuksi tulleen lyhytelokuva Lumiukon koko musiikki, mukaan lukien hittibiisi Walking in the air. Vuonna 1982 julkaistu Walking in the Air on säilyttänyt suursuosionsa aina tähän päivään asti, ja monet eri artistit, mukaan lukien Nightwish, ovat julkaisseet kappaleesta oman versionsa. Adventtikonsertin myötä koittaa harvinainen mahdollisuus kuulla Lumiukon tarina kuoron, orkesterin, tanssijoiden ja kertojan toteuttamana!

Lisäksi ohjelmistossa kuullaan kuoron a cappella -teoksia muun muassa Whitacrelta ja Komulaiselta. Konsertin johtavat Elisa Huovinen ja Satu Simola.

Liput maksavat perushintaisina 15€, opiskelijoille ja lapsille 5€ ja muille alennusryhmille sekä yliopiston työntekijöille 10€. Alle 3-vuotiaat pääsevät konserttiin ilmaiseksi. Lippuja voi varata sähköpostitse osoitteesta liput@yliopistonkuoro.fi, ja niitä saa ostaa ennakkoon kuoron ja orkesterin jäseniltä. Lippuja saa myös kirkon ovelta tuntia ennen konsertin alkua (käteismaksu).

 

Lisätietoja:

www.yliopistonkuoro.fi / Turun yliopiston kuoro

www.cmtorkesteri.fi / Collegium Musicum Turku